MDCall-460x280

Sesli Mesaj ile aynı anda binlerce kişiye mesajınız iletebileceğinizi ve bunu son derece hesaplı bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi biliyor musunuz? Amerika’da, dar gelirli vatandaşlar için düşük maliyetli veya bedava ilaç temini gerçekleştiren bir kurum, Sesli Mesaj ile hedef kitlesine çok daha ucuza ulaştı.

Kurum, vatandaşlardan aldığı bilgiler doğrultusunda onları tekrar arıyor ve ilaç teslimatı hakkında bilgi veriyor. Ancak çok sayıda kişiye hizmet verdikleri için, yanlış verilen bilgiler yüzünden birçok kişi sistemden eleniyor.

Bu sorunu ortadan kaldırmak amacıyla, saati 10 dolardan bir operatör tutuyorlar ve vatandaşları bu şekilde arıyorlar. Ancak bu yolla, bir saat içerisinde yapılan arama sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

Kurum daha sonra Sesli Mesaj kullanmaya karar veriyor ve iki ay boyunca, her hafta için 3000 arama gerçekleştiriyorlar.

İlk kampanyalarında 26.000 adet Sesli Mesaj gönderimi yapılıyor, toplamda da 40.000 kişiye ulaşılıyor.

Kurumun başkanı, aynı anda birden çok çağrı yapılabilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguluyor. Böylece çok daha fazla kişiye ulaşılarak mağduriyetlerinin önüne geçiliyor ve çok düşük bir yatırımla çok fazla verim alıyorlar.

Tek tek aramakla uğraşmak yerine Sesli Mesaj göndermek çok daha pratik bir çözüm. En önemlisi de alınan verim düşünüldüğünde, harcanan para çok ama çok az. Sesli iletişimi bu kadar kolay hale getirebilecek başka bir servis biliyor musunuz?

https://www.callfire.com/case-studies/scbn-voice-broadcast-solution-assists-healthcare-clients


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.