fax by bin

Bulut bilişim (cloud) teknolojisi son birkaç yılın belki de en önemli teknolojik yeniliklerinden biri. Her alanda kullanıcılara kolaylık sağladığı gibi özellikle iletişim teknolojilerinde tam bir çağ açtı diye biliriz.

Amerika’yı vuran Sandy kasırgasını hepimiz biliyoruz. Büyük zararlar veren Sandy, arkasınad tamir edilmesi gereken binlerce ev, araç ve mal bıraktı. Kasırgadan etkilenen yalnızca halka ait mallar değildi; ayrıca bütün altyapı şebekesi de büyük zarar gördü.

Kasırga sonrasında halk doğal olarak yaralarını sarmak istedi ve bağlı oldukları sigorta acentelerinin yolunu tuttu. Yaşayan yoğunluğa, faks hatlarına gelen zarar da eklenince ortada tam bir kaos oluştu... Filmi, bir önceki cümlenin başına saralım. Eğer eski faks hatlarına bağımlı kalsalardı; evet bir kaos oluşabilirdi. İnternet Faks olmasaydı, zaten tahrip olmuş telefon hatlarından dolayı, binlerce kişinin sigorta talebi zamanında karşılanamayacak ve vatandaş uzun bir süre daha mağdur kalacaktı. Ancak İnternet Faks kullanan sigorta acenteleri, sigorta işlemlerini son sürat tamamlayarak, kasırganın yaralarının çabucak sarılmasını sağladı.

İnternet Faks, günümüzde halen sıklıkla kullanılan faks servisini teknolojiyle birleştiriyor ve kurumların en hızlı şekilde faks gönderebilmelerine olanak sağlıyor. Böylece, özellikle acil durumlardaki işlemler hızlıca bitirilerek müşteri memnuniyeti en yüksek seviyede tutuluyor. İletişim Makinesi İnternet Faks servisi de faks gönderimlerinin en hızlı şekilde alıcılara ulaşmasını sağlıyor.

Kaynak: Faxsolutionsblog.opentext.com

 

 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.