İnternet Faks ile ofis dışındayken faks gönderin

Birçok kurum etkin bir şekilde faks kullanıyor. Ancak, ofiste değilseniz faks cihazını kullanamıyor dolayısıyla servisten de yararlanamıyorsunuz. Eğer sık sık ofis dışına çıkıyorsanız ve faks gönderimine ihtiyaç duyuyorsanız, İnternet Faks servisi sizin için biçilmiş kaftan! Akıllı telefonlar son yıllarda büyük bir ivme kazandı ve her profesyonel artık bir akıllı telefon sahibi. Eğer şirketinizde İnternet Faks’tan yararlanmazsanız teknolojinin gerisinde kalır ve önemli fırsatları kaçırabilirsiniz.

İnternet Faks Sizi Ofis Dışına Çıkarır

Bir insanın faks gönderebilmek amacıyla beklemesi gayet rastlanan bir durumdur. Hatta bazı durumlarda tek yapılan iş bu olur. Bu olumsuz durum çok zaman alır ve üretkenliği baltalar. Artık herkes ofis dışında, nerede olurlarsa olsunlar faks gönderebilir. İşte bu yüzden İnternet Faks sizi ofis dışına çıkarır ve sadece telefonunuzdan bile faks gönderebilmenizi sağlar.

Bu tip bir servis sizin çok daha verimli çalışmanızı sağlar. Örneğin; sürekli olarak bayilerle iletişim kuran bir perakendecisiniz. Ancak, ofis dışına da çok sık çıkmanız gerekiyor çünkü satın alacağınız malları denetlemeniz gerekiyor. Bayilerle olan satın alım sürecinde, faks gönderimi çok sıklıkla başvurulan bir yöntem. Sürekli olarak kullandığınız faksı, İnternet Faks servisiyle ofis dışına da taşıyarak bayilerle olan iletişiminizi kesmek zorunda kalmazsınız.

Evde veya Tatildeyken Ofisle İletişim Sağlayın

İnternet Faks’ın bir diğer avantajı da her yerde, her zaman faks gönderebiliyor olmanızdır. Diyelim ki, hastalandınız ve bir süre evde çalışmanız gerekiyor. Ama faks ile sonuçlandırmanız gereken bir sürü iş var. Korkmanıza gerek yok. İletişim Makinesi hesabınız varsa, evinizin konforunda faks gönderimi yapabilir ve iş akışınızı devam ettirebilirsiniz.

İnternet Faks İle Eskimiş Faks Cihazlarıyla Uğraşmaktan Kurtulun!

Faks, yeni bir teknoloji değil. Dolayısıyla faks cihazları da artık iyice eskimiş durumda. Faks cihazlarının yavaş çalışıp, bir faks gönderimi için 3-5 dakika beklettiğini çok iyi biliyoruz. Ayrıca faks cihazlarında çıkan baskı kalitesi de daima iyi olmayabiliyor. İnternet Faks’ta yapılan gönderimler daima en iyi kalite ile alıcılara ulaşıyor. Kısacası, eskiyen donanımın dezavantajları, İnternet Faks’ta avantaja dönüşüyor.

Yeni teknolojiye siz de ayak uydurun ve halen binlerce kurum tarafından kullanılan faks servisinize çağ atlatın. İletişim Makinesi, sürekli gelişen İnternet Faks servisiyle günümüzün bütün faks ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kaynak: Freedom800


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.