Speech bubble cloud

Çağrı merkezine sahip kurumlar için dış aramalar daima önemlidir. Dış aramalar ya bulut tabanlı bir çözüm ile gerçekleştirilir ya da geleneksel santraller ile. Santral kullanımı çok yaygın olsa da kurumlar, teknolojiye ayak uydurdu ve Outbound IVR’ın faydaları firmalar tarafından fark edildi. Gelecekte de bütün iletişim çözümlerinin bulut tabanlı çözümler ile gerçekleştirileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Peki, bu kadar kolaylık sağlayan Outbound IVR’ın faydaları nedir?

Uygun Maliyetlidir

Outbound IVR sayesinde kurumlar önemli ölçüde tasarruf eder. Hem zaman verimli kullanılır hem de iş gücü. Kurumlar, donanım yatırımı yapmaya gerek kalmadan IVR kullanabilir, kısa zamanda daha çok kişiye ulaşarak yapılan yatırımın karşılığını fazlasıyla alırlar.

Çok Yönlüdür

Bulut tabanlı servislere, yeni yetenekler kolayca adapte edilebilir. Ekstra bir yazılım güncellemesine gerek duyulmaz. Kullanıcılar daima sistemin en son versiyonuyla iletişim ihtiyaçlarını giderir. Raporlama ve veri tabanı yetenekleri son derece gelişmiştir.

Kullanım Alanı Geniştir

Outbound IVR’ın faydaları, borç hatırlatmadan kampanya duyurusuna kadar birçok kullanım alanını kapsar. Kurumların, müşterilerine yaptıkları aramaları, hangi amaçla olursa olsun etkin bir şekilde gerçekleştirebilmelerini, yüksek oranda hızlı geri dönüş almaları Outbound IVR ile mümkündür.

Outbound IVR’ın faydaları çok olmasına rağmen, halen bazı firmalar tarafından tam olarak  anlaşılabilmiş değil. Eski sistemlerinden vazgeçmek istemeyen, cesur bir adım atmayan birçok firma var. Outbound IVR’ın sunduğu fırsatları kavrayan firmalar, çoktan 1’i tuşlayan müşterileriyle iletişime geçti bile.

Telefon ile iletişim, kurumların hayatında çok önemli bir yeri kaplıyor. Müşteriye her türlü iletişim kanalıyla ulaşma imkanı var. Ama birebir iletişimden bahsediyorsak yeri değişmeyecek tek araç telefondur. Bu yüzden de iletişim teknolojileri alanındaki yeniliklerin, kurumlar tarafından iyi takip edilip gözlemlenmesi gerekiyor. “Neden Outbound IVR kullanmalısınız?” sorusunun cevabı da işte tam burada yatıyor. Eğer yeniliklerden haberdar olur, bir an önce kendi sisteminize entegre ederseniz bu işten karlı çıkan siz olursunuz. Müşterinize kısa bir süre içerisinde ulaşmak ve geri bildirim almak varken, neden meşgul tonuyla değerli dakikalarınızı harcayasınız ki?

Yenilikleri takip edin demiştik, kurumunuz için yapacağınız en iyi yenilik, İletişim Makinesi'nin Outbound IVR servisi olmalıdır.

Outbound IVR hizmeti ile müşterilerinize en iyi telefon deneyimini sunun ve işletmenizin verimliliğini arttırın. Hemen bizimle iletişime geçin ve Outbound IVR servisini şirketiniz için test edin!


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.