Sesli İletişim Servisleri İle Sigorta Acentelerinin Elini Güçlendirdik

Sigorta sektöründe sesli iletişim

Sigorta acenteleri, özellikle belirli dönemlerde yoğunluk yaşıyor. Bunlar da genelde poliçe yenileme ya da kampanya dönemleri oluyor. Aranacak kişi sayısı da çok olursa acentenin tüm çabası bu konuları duyurma yönünde oluyor. Sigorta sektöründe sesli iletişim çok değerlidir. Biz de acentelerin sorununa Sesli İletişim Servisleri ile çözüm bulduk.

Sesli İletişim Servisleri, yani Sesli Mesaj ve IVR, kısa sürede çok kişiye ulaşılmasını sağlıyor. Bu da sigorta acenteleri için çok önemli bir özellik. Sigorta sektöründe sesli iletişim kurma zorunluluğu yüzünden yaşanan yoğunluk, Sesli İletişim Servisleri ile en aza indi. Sigorta acentesi olan müşterilerimiz, poliçe yenileme dönemleri yaklaştığında müşterilere hatırlatma mesajını Sesli Mesaj veya IVR ile gönderdi. Çok sayıda kişinin, poliçenin sona erme tarihini unuttuğunu gözlemledik. Eğer Sesli İletişim Servisleri kullanılmasaydı bu kadar kişiye durumu izah etmek zor olacaktı. Aynı durum kampanya gönderimlerinde de geçerli. Elinde çok sayıda müşteri verisi bulunan acentelerin, herkese ulaşma şansı çok düşük. Telefonunu açmayan, meşgul olan ya da numarasını kapatmış kişiler yüzünden acentelerin zaman kaybı çok yüksek. Buna bir de yetersiz personel sayısını eklediğimizde ortada büyük bir problem vardı. Sesli Mesaj ve IVR ile bu problemin önüne geçtik. Müşterilerimizin zaman kaybına uğramalarını servislerimiz ile engelledik. Sesli Mesaj’ın etkisinin yanında, IVR ile hızlı geri bildirim alınarak kampanyalara olan katılımı arttırdık.

Müşterilerimize ayrıca içerik ve seslendirme konusunda da elimizden gelen her türlü desteği verdik. Hangi tarihlerde, nasıl bir içerik gönderilmesi gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca kendi seslendirme yapamayan acentelere de ses desteği sağladık. Bu yüksek değer sayesinde içerik ve seslendirme için kaynak harcayamayan acenteler, servislerimizden maksimum faydayı aldı.

Sigorta sektöründe sesli iletişim altın değerinde. Çünkü sigorta yaptırmak isteyen kişi önemli paralar ödüyor ve yatırımının karşılığını da haliyle almak istiyor. Hedef kitlede yer alan her kişiye tek tek arama yapmak yerine, aynı anda binlerce kişiye ulaşmak ve gelen geri bildirimleri doğru bir şekilde yönetmek çok daha akıllıca. Biz, İletişim Makinesi ile bu imkanı müşterilerimize sunuyoruz. Yalnızca Sesli İletişim Servisleri değil, diğer servislerimiz de sigorta acentelerinin elini güçlendiriyor.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.