lJIas

SMS için birçok farklı fikir üretiyor ve buluyoruz. Bir kısmını kendi tecrübelerimizle, bir kısmını da yaptığımız araştırmalarla sizlere sunuyoruz. Bugün, özellikle müşterinizi yönlendirmek istediğiniz durumlarda işe yarayabilecek bir fikir vereceğiz.

SMS içerisinde link verilebildiğini biliyorsunuz. Ancak bu seçenek, eğer vereceğiniz link uzunsa sizin zararınıza olabilir, 160 karakter sınırını aşabilirsiniz. Bu sorunu aşabilmek için link kısaltma servislerini kullanabilirsiniz. ,

Link kısaltma servislerine kolayca ulaşabilirsiniz. Gerek yurt dışında gerekse de yurt içinde bunu sağlayabilecek birçok servis var. SMS gönderimlerinizi zenginleştirmek için, gerektiğinde link vermenizi de tavsiye ediyoruz. Bu sayede 160 karakterde veremediğiniz bütün içeriği bu şekilde hedef kitlenize iletebilirsiniz. Diyelim ki bir indirim haftası düzenliyorsunuz ve birçok farklı ürün çeşidiniz var. Hepsinden tek bir SMS içerisinde bahsetmenizin imkanı yok. İndirimle veya ürün çeşitleriyle olan linkleri kısaltarak verirseniz, müşterileriniz bu linkler aracılığıyla web sitesine yönelebilirler. Böylece indirimin kapsamından süresine kadar her türlü bilgiyi detaylıca edinirler, alışverişe gelmeden önce fikir sahibi olurlar. Web sitesini ziyaret ettirmenizin bir artısı daha var: Sizinle ilgili diğer bilgilere de gözleri takılıp inceleyebilirler ve bakarsınız başka alanlarda da müşteriniz olurlar.

Kısa link vermenin avantajı çok büyük. Mobil internet kullanımı günden güne yaygınlaşıyor, tarayıcı destekleyen telefonların sayısı artıyor. Yani müşteriniz, vereceğiniz kısa linkler ile web üzerinden sunduğunuz bütün içeriklere erişebiliyor. SMS, görevini yerine getirerek firmalara her yoldan katkı sağlıyor. Bizim görevimiz ise, bu tarz önerilerle, İletişim Makinesi platformunu en verimli şekilde kullanabilmenizi sağlamak.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.