Ofiste değilsiniz, bulunduğunuz ortamda bilgisayar yok, hatta dışarıda bir yerdeseniz. Ama toplu sms atmanız gerekiyor. Web SMS kullanıcısı iseniz, web.smsmakinesi.com adresinden giriş yaparak daha önce girdiğiniz kayıtlarınız için oluşturduğunuz gruplarınıza SMS gönderebilirsiniz. Web SMS üzerinden kişilerini kayıt ederken oluşturduğunuz grup isimleri kısa olmalıdır. Bunun nedeni tarafımıza göndereceğiniz bilgi mesajında grup isimlerinden kaynaklanan hata payının en aza indirgenmesi ve yazacağınız mesajınızla birlikte 612 karakteri geçmemesi gerekmektedir. Mobil Toplu SMS Mobil Toplu SMS göndermek istediğiniz zaman sistemde kayıtlı olan numaranızdan "SIFRE" yazarak 0530-425-03-03 numarasına mesaj gönderiniz. Daha sonra gelen mesajdaki şifreyi gruplarak mesaj göndermek için kullanacağız. Mesajımıza SIFRE boşluk GRUP ADI boşluk göndermek istediğimiz mesajımızı yazarak tekrar 0530-425-03-03'e gönderdiğimizde grupta kayıtlı tüm GSM numaralarına mesajınız iletilmektedir. Mobil Toplu SMS müşteri olmak için SMS Makinesi müşterisiyle beraber gerekli işlemlerinde başlatılması gerekmektedir. Toplu SMS sistemine ait sözleşmeler ve gerekli ek evraklanızı tamamlayıp kayıt yaptırabilirsiniz. Mobil Toplu SMS için müşterilerimizden herhangi bir ek ücret alınmamaktadır. Haber detayı


“Yeni bir servis: Mobil Toplu SMS” için 2 cevap

  1. Merhabalar Ertan Bey,

    Ödemelerinizi:

    1.Otomatik Ödeme Talimatı (Banka Hesabından) ile:
    Akbank, Alternatif Bank, Anadolu Bank, Asya Katılım Bankası, Citibank, Denizbank, Eurobank Tekfen, Finansbank, Fortis Bank, HSBC Bank, ING Bank, Kuveyt Türk, Şekerbank, T.Ekonomi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, Tekstilbank, Turkish Bank, Yapı ve Kredi Bankası, PTT ve PTT Online işlem merkezleri.

    2.Otomatik Ödeme Talimatı (Kredi Kartı) ile:
    Akbank, Finansbank, HSBC Bank, Türkiye Finans Katılım Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası,Yapı ve Kredi Bankası.

    3.İnternet Bankacılığı

    4.ATM

    üzerinden yatırabilirsiniz. Ayrıca faturalarınızı Turkcell İletişim Merkezlerinden de yapabilirsiniz. Nakit ödeme yapabileceğiniz Turkcell İletişim Merkezleri listesi http://www.turkcell.com.tr sayfasında yer almaktadır.

    Lütfen aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin.

    İyi günler dilerim.
    Uğur ESKİCİ
    Hermes İletişim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.