TCKN SMS

    İletişim bilgileri bugünün dünyasında altın değerindedir. Ulaşmak istediğiniz kişinin Email adresi, telefon numarası gibi bilgiler elinizde yoksa ve posta göndermek gibi alternatifler de çözüm olmuyorsa çaresiz kalırsınız. Ama İletişim Makinesi size bambaşka bir çözüm sunuyor: TCKN SMS !!!!!!!!!

    TCKN SMS servisi, uzun bir süredir müşterilerimiz tarafından kullanılıyor. Özellikle hukuk büroları tarafında önemli bir ihtiyacı karşılamış durumda. Hukuk büroları, alacak takip sürecinde borçlu kişilere ulaşma konusunda büyük problemler yaşayabiliyor. Çünkü bu kişilerin iletişim bilgileri ya yok ya eksik ya da yanlış. Dolayısıyla kişiye ulaşılamıyor.

[pull] Peki TCKN SMS, bu konuda nasıl bir çözüm sunuyor? Eğer bir kurumun elinde, ulaşmak istediği kişinin T.C. kimlik numarası varsa SMS gönderebilmesini sağlıyor. Kimlik numarasının, Turkcell Rehber’e kayıtlı telefon numarası varsa SMS gönderimleri bu numaralara iletiliyor. Yani herhangi bir telefon numarası elinizde olmasa bile bu servis sayesinde SMS gönderme şansınız var. [/pull]

    Hukuk dışında başka sektörlerin de bu servisten büyük fayda sağlayacağına eminiz; çünkü iletişim bilgilerinde sorun yaşayan ama kimlik numaralarına sahip birçok kurum var. Hastaneler, klinikler ve muayenehaneler bu anlamda ilk aklımıza gelen yerler. Sağlık kurumlarında birçok farklı dalda sağlık hizmeti sunuluyor. Hastaya bir bilgilendirme yapılması gerekiyorsa ve iletişim bilgilerinde sorun varsa TCKN SMS, bu sektörde de hayat kurtaracaktır.

  İletişim Makinesi ile farklı sektörlerden müşterilerin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu başarı hikayeleri arasında size de yer vereceğiz.

[break]


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.