YENİ ÜYE ŞİRKETLERE BEDAVA TOPLU SMS

Turkcell Toplu Mesajlaşma Servisleriyle tanışmanın tam zamanı... Yeni müşterilerimiz Eylül 2011 sonuna kadar yaptıkları ilk toplu sms gönderimlerinin yarısını ücretsiz gönderiyor. Kampanya bitmeden bizimle irtibata geçerek ilk adımı atın, ayrıcalıklı tarife ve altyapı hizmetlerinden de faydalanın. Toplu Sms kullanmak için buraya tıklayarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirim?

Kampanyaya katılmak için 31 Ağustos 2011'e kadar toplu sms servisimize ilk kez kayıt kayıt oluyor olmanız ve ilk gönderiminizi en geç 30 Eylül 2011'e kadar yapmanız gerekmektedir.

Kimler Yararlanabilir?

Katılım için daha önce Turkcell'den toplu mesajlaşma kullanmamış olmanız yeterlidir. Yeni müşterilerimiz otomatik olarak kampanyadan faydalanırlar.

Ne zaman Kullanmaya Başlarım?

Sözleşmeleri imzalandıktan sonra Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları süresince yapacağınız İlk gönderimin yarısı ücretsizdir.

Nasıl Ücretlendirilirim?

Tüm vergiler dâhil, yeni müşterilerimizin, Eylül 2011 sonuna kadar yaptıkları ilk toplu SMS gönderiminin yarısı, kendi toplu SMS tarifenize göre ve yarısı ücretsiz temin edilir.

Kampanya Koşulları Nedir?

  • Kampanya dahilindeki ücretsiz mesajların adeti 100.000 ile sınırlıdır.
  • Kampanyadan Ön ödemeli Toplu Sms Kullanıcıları faydalanamazlar. Yalnızca faturalı Toplu Sms kullanıcıları için geçerlidir.
  • Daha önceden toplu sms hesabınız açılmışsa fakat herhangi bir gönderiminiz bulunmuyorsa da kampanyadan faydalanabilirsiniz. Yaptığınız ilk gönderimin yarısını ücretsiz gönderebileceksiniz.
  • 30 Eylül'e kadar sms gönderimi yapılmaz ise kampanya sona erdiğinden ücretsiz sms gönderimi yapılamayacaktır.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.