rsz_cloud-computing

Bulut bilişim teknolojisi kullanım alanını arttırarak gelişimini sürdürüyor. Şirketler, işle alakalı uygulamaları buluta taşımaya başladılar. Analizlere göre, bulut servislerinin pazar payı, 2013 yılında %13’lük büyümeyle 131 milyar dolarlık değere ulaşacak.

Bulut bilişim teknolojisi, firmalara inanılmaz bir esneklik tanıyor; sesli, yazılı ve görsel bütün servislerin tek bir elden yönetilmesini sağlıyor. İletişim Makinesi servisini bu konuda örnek gösterebiliriz. Bildiğiniz gibi İletişim Makinesi, bünyesinde bu kadar fazla iletişim kanalını barındıran, dünyadaki ilk ve tek bulut bilişim tabanlı platformdur.

Firmanız büyük ya da küçük ölçekli olsun fark etmez ya da ihtiyaç duyduğunuz çözüm karmaşık ya da basit olsun yine fark etmez. Bulut bilişim, firmalara büyük kolaylıklar sunuyor. Yazılım ve donanıma olan bağımlılığı ortadan kaldırdığı için, az maliyetle çok daha fazla kişiye ulaşma şansı yaratıyor.

Müşteri hizmetleri kısmına değinirsek, küçük çaplı bir çağrı merkezi bile çok fazla kişiye hizmet verebilir hale geliyor. Özellikle Outbound (Giden) IVR ve Sesli Mesaj gibi servisler, sağladıkları otomasyon ile küçük ölçekli firmaları da pazarda yarışabilir hale getiriyor.

Sonuç olarak, bulut tabanlı çözümler artık firmalar için olmazsa olmaz konumuna geldi. Rekabet ortamının iyice kızıştığı günümüz dünyasında, işinizi kolaylaştırarak gücünüzü arttıracak olan İletişim Makinesi platformunu sizlere tavsiye ediyoruz.

Kaynak: Angel.com


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.