dünya neden internet faks'ı tercih ediyor

Dünya üzerinde irili ufaklı firmalar artık donanıma bağlı servislerden uzaklaşıyor ve bulut bilişim teknolojisini nimetlerinden faydalanıyor. Hatta bu durum, donanımın yarattığı atıllık farkedildiği için iyice normal olarak karşılanmaya başladı. İnternet Faks servisi de dünya genelinde birçok kurumun tercih ettiği bir iletişim kanalı haline geldi.

İnternet Faks servisi, faks çözümlerinde hız, etkinlik ve düşük maliyet arayan kurumların imdadına yetişiyor. Bulut bilişim sayesinde cihazdan bağımsız olarak faks gönderebilen firmalar, faks gibi halen yoğun olarak tercih edilen bir iletişim kanalından çok daha efektif bir şekilde yararlanıyor.

Geleneksel faks cihazlarından sonra İnternet Faks kullanmaya başlayan firmalar, farkı anında hissettiklerini söylüyor. Öyle ki, müşterileriyle olan iletişimin çok hızlandığını vurguluyor.

Nasıl hızlanmasın ki? Düşünsenize, bir faks gönderimi için dakikalar harcıyorsunuz ve faks sizin için vazgeçilmez bir iletişim kanalı. Örneğin; sipariş detaylarını iletmeniz gereken onlarca müşteriniz var. Ve tüm müşterileriniz bu bilgileri faks yoluyla almak istiyor. Geleneksel bir cihaz kullandığınız takdirde müşterilerinize ulaşmak saatler alabilir hatta işiniz ertesi güne de sarkabilir. Bununla uğraşmaya ne gerek var? Tek yapmanız gereken, sipariş bilgilerini bilgisayara aktarmak veya zaten bilgisayar üzerindeyse direkt olarak İnternet Faks ile göndermek olmalıdır. Fakslar, aynı anda binlerce müşteriye ulaşır, iş akışınız hızlanır.

İnternet Faks’ı 3 adımda inceleyecek olursak:

  • Geleneksel faks cihazlarında telefon hattı kullanılır ve bakım zorunluluğu vardır. İnternet Faks’taysa bakım diye bir konuyu gündeminize almazsınız, güncellemeler tamamen servis sağlayıcı tarafından yapılır. Bulut tabanlı bir sistem olduğu için sisteme her giriş yaptığınızda daima en güncel halini kullanırsınız.
  • Çalışanlarınızın bilgisayar üzerinden faks gönderebilmelerini sağlar. Yani masalarından kalkıp, 3-4 dakika tek bir faks göndermek için değerli zamanlarını harcamazlar. Bunun yerine belgeyi bilgisayar üzerinden alıcılara gönderirler ve geri kalan işlerine devam ederler.
  • Toner atıkları ve harcanan kağıtlar doğaya zarar verir. İnternet Faks’taysa doğayı korursunuz.
  • Tüm faks gönderimleriniz bulut üzerinde arşivlenir. Yani binlerce belgeyi nereye sığdıracağım diye ofisinizde yer açmanıza gerek yok.

İnternet Faks kullanımı gittikçe yaygınlaşıyor ve yaygınlaşmaya da devam edecek. Çünkü faks, vazgeçilmez bir iletişim kanalıdır. Faks, hem güvenli hem de kurumsal olarak kullanım alanı çok fazla olan bir servistir.

Siz de tüm faks gönderimleriniz İletişim Makinesi İnternet Faks üzerinden yapın,  zamanın gerisinde kalmayın.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.