İnternet Faks

Faks, firmalar tarafından halen yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Ancak teknolojinin bize sunduğu sınırsız imkanlar sayesinde farklı iletişim teknolojileriyle tanışma fırsatı buluyoruz. Eskiyen teknolojiler ise kendilerini yenilemediği taktirde unutulmaya yüz tutuyor. Neyse ki faks için böyle bir şey söz konusu değil. Çünkü İnternet Faks var.

Bir kurum, İnternet Faks servisini kullanmayı tercih etmezse, günümüz koşullarında faks gönderimlerinden asla verim alamaz. Evet, geleneksel faks cihazlarıyla da gönderim yapabilir ama iş hayatının her gün hız kazandığını da unutmamak gerekir. Artık bulut bilişim teknolojisi var, internet var ve bu teknolojiler tarafından desteklenen birçok özellik var. Dolayısıyla faks servisi için de kurumların zamana ayak uydurmaları, İnternet Faks kullanmaları gerekiyor. Bu kadar hızlı hareket eden bir iş dünyasında, yalnızca tek bir faks gönderebilmek için 5 dakika beklemek çok büyük bir lüks.

Gönderilecek kişi sayısı da önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Artık kurumların hitap ettikleri müşteri sayısı çoğalmış durumda. Yani aynı anda faks göndermeleri gereken yüzlerce, belki de binlerce kişi olabiliyor. Geleneksel faks cihazlarının sunduğu imkanlarla, aynı anda binlerce kişiye faks gönderilemeyeceği aşikar. Tek tek faks göndermenin belki de günler alacağı çok açık. Bu yüzden, hem hızı hem de iş gücündeki verimliliği arttırmayı hedef alan kurumların, İnternet Faks’ı tercih etmemeleri büyük hatadır.

Konu yalnızca başarılı faks gönderimiyle sınırlı kalmıyor. Bir şekilde, sorunsuz bir şekilde arka arkaya binlerce kişiye gönderim yapıldı diyelim (günler alsa bile). Bu kadar sorunsuz bir iletişim ancak hayallerde olur, yani kesinlikle arada birçok başarısız gönderim çıkacaktır. Meşgul tonu olsun, kağıt sıkışması olsun, teknik sorunlar olsun farklı farklı sebeplerden ötürü faks gönderimi başarısız olabilir. Hangi işletmenin bu kadar boş vakti var ki?

İnternet Faks, yalnızca teknolojiye ayak uydurmakla kalmış bir servis değildir. Mevcut sistemin eksiklerini kapatarak, firmalara ve kurumlara faks gönderimlerinde en yüksek verimi almalarını sağlayan bir teknolojidir. Faksın iş hayatındaki önemini bilen ve faks gönderimine ihtiyaç duyan her firmanın, İletişim Makinesi İnternet Faks servisiyle tanışması gerekiyor.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.