smsmarketing

Bir SMS kampanyası düzenliyorsanız, mümkün olan bütün kaynakları kullanarak ulaşacağınız kişi sayısını arttırabilirsiniz. Nasıl mı? İşte bir örnek.

Amerika’da faaliyet gösteren K-Mart, web sitesinin ana sayfasında mevcut SMS kampanyasını duyurarak, ulaştığı kişi sayısını arttırmış. Kampanyanın içeriğinde, yeni aktif hale gelen mobil uygulamalara katılım teşvik ediliyor. Mobil uygulama kullanan herkese, bedava kargo ya da indirim imkanları sunuluyor. Çok mantıklı bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle bu duyurunun ana sayfadan basit bir form ile duyurulması, hem müşterinin zamanını harcamıyor hem de SMS almayı kabul eden müşteri sayısı çoğalıyor.

Bu uygulamadaki en can alıcı noktaysa, müşteriye “Özel İçerikler İçin Kampanyamıza Katılın” vurgusu olmuş. “Özellik”, “Ayrıcalık” ve “Premium” gibi kavramlar her daim cezbedici olmuştur.

Bu yöntemi, yurt dışındaki birçok perakende zinciri de tercih ediyor. Hem pratik olan hem de müşteriye özel içerik sunan bu sistem sayesinde de geri dönüşlerini arttırıyorlar. İletişim Makinesi SMS servisini daha etkin kullanmanızı sağlayacak bu tip önerileri ve araştırmaları, ilerleyen zamanlarda da sizlere sunmaya devam edeceğiz.

http://www.tatango.com/blog/kmart-uses-website-to-grow-sms-subscriber-list/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.