IBM Cloud baby PowerSystems

İletişim Makinesi İnternet Faks servisi, bulut bilişim teknolojisinin gücüne ve avantajlarına sahiptir. Peki bulut bilişim, bir faks servisi için neden bu kadar önemlidir?

Geleneksel faks cihazının en büyük sorunu aslında esnek olmamasıdır. Düzeni bellidir, limitleri bellidir, yapabileceklerinin sınırı vardır. Ama biz, bu sorunlar yüzünden faks göndermekten vazgeçecek değiliz çünkü halen faksa ihtiyacımız var. Zaten dünya genelinde de faks gönderimleri halen yüksek sayılardadır.

Bulut bilişim teknolojisi, faks servisinin modernize olmasını sağlar. Eğer hala faks cihazlarına bağlı kalsaydık, belki de faks kullanımında ciddi düşüşler yaşanacaktı. Ancak özellikle yurt dışında Cloud Fax uygulamalarında muazzam bir artış var.

Bulut bilişim teknolojisinin getirdiği en önemli özelliklerden biri de verilerin bulut üzerinde saklanmasıdır. Bu sayede İletişim Makinesi’nde arşivlenen fakslara ve müşteri veri tabanına her cihazdan erişilebilir; hedef kitleye gönderim yapılabilir. Geleneksel faks cihazıyla bu imkansızdır. Faks sunucusu kurulsa bile, yedekleme ve dosya işlemleri için yine PC’ye olan bağımlılık devam etmektedir. Ek olarak, hem PC’nin hem de faks cihazının ofiste kapladığı alandan söz etmeye gerek bile yok.

İletişim Makinesi, bulut bilişim teknolojisinden sonuna kadar yararlanıyor. Böylece faks gönderimleriniz için en modern ve en hızlı altyapıyı sizlere sunuyor.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.