internet faks kurumlara nasıl faydalar sağlar

İnternet Faks servisinin özellikleri saymakla bitmez. İnternet Faks servisi, kurumların hedef kitlelerine ulaşmaları konusunda birçok avantaj sağlıyor. Gelin, bu avantajları tek tek inceleyelim.

Kurulum yok: Anında kullanım demektir. İnternet Faks servisinde, faks cihazına bağımlılık ortadan kalkar; servisi kullanımı için yalnızca hesap açılması yeterlidir.

Her cihazdan kullanılır: Bulut bilişimin ayrıcalığı demektir. Cepten, tabletten, akıllı telefondan, Mac’ten PC’den her yerden faks gönderilebilir.

Ne ödediğini bilirsin: Her bir faksın ücretini bilmek demektir. Çoğu kurum, faks giderlerinin farkında bile değil. Ancak İnternet Faks servisinde her bir gönderim detaylı olarak raporlanır ve ücretlendirilir.

Entegrasyon: Kurum için yazılımlara entegre edilmesi demektir. İletişim Makinesi yetenekleri, kurum için otomasyonlarına (CRM, ERP vb.) sorunsuzca gömülebilir. Böylece faks gönderilecek kişiler direkt olarak mevcut kişi listesinden seçilir, ek olarak yeni bir yazılım kurulumuna gerek kalmaz.

Gelişmiş arayüz: Kullanıcı dostu menülerde, kafa karışıklığı olmadan işlem yapabilmek demektir. Dijital ortamda hazırlanan ya da tarayıcıdan geçirilen belgeler, yalnızca 2 tıklamayla faks gönderimine hazır hale gelirler.

Dünya genelinde İnternet Faks servisini sunan bütün servis sağlayıcılar, yukarıda geçen özellikleri müşterilerine sunuyor. İletişim Makinesi de, bütün özellikleri sürekli geliştirerek, maksimum fayda vermelerini sağlıyor.

Kaynak: Wsm4b.com


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.