Sesli Mesaj'ın avantajları

Sesli Mesaj, aynı anda binlerce müşteriye ulaşmak için kullanabileceğiniz en etkili servislerden biridir. Dünya genelinde binlerce firma, Sesli Mesaj’ın avantajları ile müşterilerine ulaşıyor. Bu yazımızda da yurt dışından bir örneği, bir sağlıklı yaşam merkezinin Sesli Mesaj ile neler başardığını inceleyeceğiz.

1981 yılında kurulan sağlıklı yaşam merkezi, Kaliforniya eyaletinde, 68 ayrı noktada hizmet veriyor. Şube ve müşteri sayısı fazla olan bir firmadan bahsediyoruz. Gittikçe artan müşteri sayısı ve talepleri doğrultusunda, bu taleplere hızlıca yanıt verebilecek bir iletişim servisine ihtiyaç duyuluyor.

Firmanın tercihi Sesli Mesaj tarafında olmuş. Sesli Mesaj’ın avantajları ve açtığı kapılar, firmanın önemli ihtiyaçlarını karşılamış.

Sesli Mesaj, oldukça düşük maliyetli bir servistir. Bu maliyet, hem para hem de zaman olarak firmanın cebini rahatlatır. Paradan tasarruf edilir çünkü fiyat - performans oranı göz önüne alındığında ortaya büyük bir avantaj çıkar. Zaman açısından tasarruf ise aynı anda binlerce kişiye mesaj gönderilmesi ile sağlanır. Çok sayıda müşterisi olan bir kurum için bu tarz bir maliyet hesabı büyük fayda demektir.

Rakam verirsek fiyat - performans oranının ne kadar yüksek olduğunu daha iyi ifade edebiliriz. Firma, Sesli Mesaj kullanmaya başladığından beri tam 430 adet farklı kampanya duyurmuş. Bu kampanyalar ile binlerce Sesli Mesaj gönderilmiş. Hatta, tek bir kampanya için 10.000’lik bir gönderim yapılmış, bu kadar çok kişiye aynı anda ulaşılmış. Şöyle kabaca bir hesap yapalım: 10.000 müşteriyi tek tek aramaya kalktığımızda 5’er dakikadan tam 50.000 dakikaya ihtiyacımız olur. 5 dakika, buradaki en iyimser tahmin. Bu denli fazla sürecek aramayı karşılayacak bir çağrı merkezi, firmamız için oldukça maliyetli olacaktır. Bunun yerine, Sesli Mesaj kullanmak son derece akıl karıdır.

Sesli Mesaj’ın avantajları arasında yer alan bir madde de kullanım kolaylığıdır. Bu servisi kullanmak için derin bir yazılım bilgisine ihtiyacınız olmaz. Kullanıcı dostu arayüz ile tüm çalışanlarınız Sesli Mesaj gönderebilir.

Sesli Mesaj ile aklınıza gelen her konuda müşterilerinize bilgi verebilirsiniz. Yeni şube açılışı, kampanya duyurusu, özel fırsatlar gibi her türden içeriği Sesli Mesaj ile müşterinize duyurabilirsiniz. Siz de Sesli Mesaj’ın avantajları ile tanışın, karlı çıkın.

Kaynak: Callfire


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.