Şu aralar Hermes İletişim ailesi olarak sıkı bir şekilde kampanyalarımıza yoğunlaşmış durumdayız. Kampanyalarımız başladığı andan itibaren, başarılı satışlar gerçekleştirdik. Elbette bu başarıya tek başımıza ulaşmadık. İş ortağımız olan Turkcell ile güçlerimizi birleştirdik.

Turkcell’in başarılı satış stratejileri ve güçlü yapısı ile kampanyalarımızın sunduğu avantajlar birleşince aksi bir durumun olmasına imkan yoktu. Gün itibariyle, 1 hafta gibi çok kısa bir sürede SMS satışları 1.5 milyonu buldu. Normal şartlarda, bir haftada ulaşılamayacak bu yüksek rakamlara; zengin ürün yelpazemiz ve cesur atılımlarımız sayesinde ulaştık.

Yeni müşterilerimizi ikna etmeden önce, bizim dışımızdaki alternatiflere yönelmeyi düşünüyorlardı veya zaten yönelmişlerdi. Biz de bu durumda çok daha avantajlı fırsatlar sunarak, SMS’in yanında farklı servisler teklif ettik. Müşterilerimiz, diğer alternatiflerde bu avantajları göremedikleri için bizi tercih ettiler ve de satışlar patladı. Bu satışlar sayesinde hem yeni müşteriler kazandık; hem de İletişim Makinesi ile her zaman karlı çıkılacağını kanıtlamış olduk.

Kampanyalarımız dahilinde, müşterilerimize bir çok iletişim kanalını kullanma ve deneme imkanı sunuyoruz. Rakip operatörlerin ve sabit telefon hizmeti veren firmaların önüne geçmemizi sağlayan bu avantajlı durum, Turkcell satış elemanlarının da rekabetçi ortamda ellerini güçlendiriyor.  Bu bağlamda İletişim Makinesi ürünümüzü de etkin bir şekilde tanıtıyoruz ve de tanıtmaya devam edeceğiz. Sesli Mesaj, IVR, Text to Speech, SMS, T.C. Kimlik No. SMS, İnternet Faks ve Email servisleri; yaratıcı AR-GE çalışmaları neticesinde İletişim Makinesi bünyesinde bir arada bulunuyorlar. Bütün bu servisleri, tek bir çatı altında buluşturabilen başka bir marka tanıyor musunuz? Cevabınız eminim ki ‘’hayır’’ olacaktır.

Başarımızı güçlü alt yapımıza, çalışma azmimize, yaratıcılığımıza ve yenilik arayışındaki cesaretimize borçluyuz. Gelecekteki başarılarımız için de bir kapı açan bu süreç; Turkcell ile Hermes İletişim’in bir arada ne denli güçlü olduğunun somut bir kanıtı olarak, sektörel başarı hikayeleri arasındaki yerini alıyor. Sizin de isminizin bu başarı öykülerinde, ‘’kazananlar’’ hanesinde geçmesini istemez misiniz? Eğer cevabınız “evet” ise; kampanyalarımızdan faydalanmak için bize hemen ulaşın.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.