rsz_health-fitness-fax-save-money-and-time

Modern iş yaşamında her bir firmanın faks servisine ihtiyacı olduğunu kimse inkar etmez. Ancak, halen tartışılan bir konu var. Geleneksel faks cihazları mı yoksa İnternet Faks mı? Bize göre kazanan belli.

İnternet Faks kullanmanın en büyük avantajlarından birisi, düşük maliyetli olmasıdır. Firmanız ek bir telefon hattı bağlatmak ve faks cihazı satın almak zorunda kalmaz. Ek olarak, “kağıtsız” faks gönderimini de vurgulayabiliriz. Kağıt kullanımı olmadığı için şirketiniz toner, mürekkep ve kağıt masraflarından da kurtulur. Maliyetlerin bu denli düşük olması, özellikle uzun vadede şirketlere büyük kazanç sağlar.

Maliyetin dışında, İnternet Faks servisinin en cazip yönü belki de kullanım kolaylığıdır. İnternet Faks, tıpkı Email göndermek kadar kolaydır. Yalnızca hesabınıza giriş yaparsınız ve kolaylıkla PDF olarak hazırladığınız faks belgelerini gönderirsiniz.

İnternet Faks’ın bir diğer avantajıysa faks gönderimlerinin arşivlenebilmesidir. Binlerce faks gönderdiğinizi ve bu gönderimleri arşivlemeniz gerektiğini düşünün. Ofisinizdeki oluşabilecek kağıt kalabalığı yerine İnternet Faks’ı tercih etmeniz size büyük rahatlık sağlayacaktır. Arşivlemenin kolay olması, eski gönderimleri kolaylıkla bulabilmeniz demektir. Ayrıca, meşgul tonu ve kağıt sıkışması gibi problemler olmayacağı için başarısız gönderim oranı da düşecektir.

Firmanız için en büyük faydayı sona sakladık. İnternet Faks servisiyle, tek bir cihaza bağımlı değilsiniz. Bunun hem size hem müşterilerinize faydası var. Hem onlara her yerden ulaşabilirsiniz, hem de firmanızdaki bütün bilgisayarlardan (ve tarayıcı destekleyen bütün cihazlardan) faks gönderebilirsiniz. Hem de hiçbir bekleme olmadan.

İnternet Faks servisi halen çok yaygın değil. Bunu bir avantaja çevirmek sizin elinizde. İnternet Faks kullanarak yukarıda saydığımız özellikler ile müşteri memnuniyetini arttırabilir, maliyetleri düşürebilir ve iş akışınızı hızlandırabilirsiniz. Tavsiye mi istiyorsunuz? İletişim Makinesi, internet üzerinden yapacağınız bütün faks gönderimleriniz için ideal tercihtir.

Kaynak: Internetfaxingonline.com


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.